Мет і трава: у Рівному затримали двох чоловіків у стані наркотичного сп'яніння. Один з них був за кермом (ФОТО)

Одного з них затримали учора, 31 січня

Близько 20 години на вулиці Соборній в обласному центрі за підозрою у зберіганні наркотиків поліцейські зупинили автомобіль «Mercedes-Benz» під керуванням 39-річного рівнянина.

Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили поліетиленовий пакетик з речовиною білого кольору, ззовні схожою на метамфетамін. Під час освідчення поліцейські встановили, що водій перебував за кермом у стані наркотичного сп’яніння.



Крім того, близько п’ятої ранку у дворі будинку на вулиці Соломії Крушельницької поліцейські зупинили 37-річного рівнянина, у якого під час огляду виявили марихуану вагою близько п’ять грамів.

Досудове розслідування триває. Чоловікам загрожує обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень