Військовослужбовця на Рівненщині упіймали з «наркотою»

У Рівному СБУ спільно з патрульною поліцією затримала військовослужбовця-наркодилера

Як повідомляє прес-група УСБУ в Рівненській області, відпрацьовуючи оперативну інформацію, співробітники спецслужби зупинили автомобіль, за кермом якого перебував армієць.

На вимогу пред’явити документи він замкнувся в салоні авто та спробував проковтнути наявний у нього метамфетамін. Решту психотропу зловмисник розсипав у салоні автівки. При цьому він поводився неадекватно, намагався чинити фізичний опір та погрожував правоохоронцям.

Під час огляду автомобіля співробітники СБУ окрім розсипаних наркотиків виявили упаковки для розфасування метамфетаміну та електронні ваги.

У багажнику оперативники знайшли бойову гранату Ф-1 із запалом та 58 набоїв калібру 5,45 мм.

Як встановили правоохоронці, 28-річний військовослужбовець підтримував зв’язки із наркоділками та планував організувати збут наркотиків на території частини, де проходить службу, а також підшукував «клієнтів» для продажу боєприпасів.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 309, 263 та 410 Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано відповідно до ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та звільнення із лав ЗСУ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень