«Мототрек» пофарбують і «зашиють» до півфіналу Чемпіонату Європи зі спідвею у Рівному

Змагання відбудуться вже у травні

У Рівному 19 травня пройде півфінал Чемпіонату Європи зі спідвею серед юніорів.

Змагання такого рівня на стадіоні «Мототрек» не могли проводити з 2012 року, адже борти на стадіоні були застарі.

Як відомо, нові надувні борти вже закупили й тепер обласна влада спільно з містом готуватиме стадіон до перевірки комісії з Європи 17-го травня.

Для цього голова РОДА Олексій Муляренко днями підписав розпорядження щодо створення організаційного комітету з підготовки до проведення півфіналу чемпіонату Європи зі спідвею U21 у 2018 році.

Про самі змагання розкаже їх організатор Сергій Головня:

У цій першості стартуватимуть 16 спортсменів з 9 країн: Польща, Латвія, Естонія, Німеччина, Словаччина, Україна та Румунія. Потрібно прийняти змагання на високому рівні, аби на наступний рік мати право провести не одне змагання, а хоча б 2-3 європейського рівня - вищого і соліднішого, ніж юніорські.

Аби комісія "ліцензувала стадіон", його мають оновити зовні. Нині на "Мототреці" вже триває косметичний ремонт, говорить голова обласного спортивно-технічного клубу ТСОУ, який є балансоутримувачем споруди, Микола Косинський:

Нині косметичний ремонт триває. Ми зашиваємо з 2-го травня металопрофілем з 1-го по 8-ий сектор, аби стадіон був зашитий, мав відповідний вигляд. Крім того, працівники пофарбують сектори з 1-го по 8-ий. Аби стадіон мав зовсім інший вигляд. Також нам треба буде встановити гумовий шланг на паркані навколо доріжки. Кошти є на цей шланг і на цьому тижні заключимо договір.

Також обласна влада планує забезпечити спортсменів роздягальнями та душовими, а сам захід – правоохоронцями, пожежниками, медиками та встановити біотуалети.

Відповідне доручення усім профільним департаментам Рівненської ОДА видав голова адміністрації Олексій Муляренко.

Організатор Сергій Головня своєю чергою сподівається, що ліцензія на проведення європейських змагань дозволить провести матчі рівня Фіналу чемпіонату Європи. Про це Рівному вже не перший рік говорять поляки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень