«Мотають» електрику навіть в режимі очікування (СПИСОК)

І задля розумного споживання їх краще вимикати з розетки

Українців вкотре попереджають про можливий дефіцит електроенергії влітку. Крім того, йдеться і про подорожчання струму для побутових споживачів. Тож не зайвим буде ще раз нагадати про прилади, які споживають чимало електроенергії навіть у режимі очікування:

  • Телевізор
  • Комп’ютер
  • Зарядні пристрої
  • Всі побутові прилади, які не виключили з розетки

Які прилади «їдять» найбільше

Експерти проаналізували споживання, та дійшли висновку, що найбільш енерговитратними в режимі очікування є прилади з технологією «розумного будинку». Розумні розетки, розумні термостати та розумні замки витрачають значну кількість електроенергії, залишаючись в режимі очікування.

Чи реально зекономити

Є технологія автоматичного вимикання електроприладів при їх невикористанні, програмне забезпечення для управління енергоспоживанням або використання компонентів в побутових приладах, які потребують менше електроенергії.

Сьогодні виробники впроваджують функцію швидкого виходу з режиму очікування, щоб скоротити споживання енергії.

Експерти з ощадного користування рекомендують вимикати прилади якими ви не користуєтеся, поки на роботі, вимикати з розетки зарядні пристрої, та використовувати розумні розетки для керування електроприладами.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень