Молоді та щасливі батьки: у мережі показали рідкісне фото сімʼї Зеленських (ФОТО)

На фото Олена посміхалася в білій блузі, а Володимир на руках тримав маленьку Олександру

На долю Президента України припав важкий час правління державою. Втім, Володимир та Олена роблять усе можливе на своїх відповідальних посадах, аби перемога українського народу стала на крок ближчою.

Майбутнє подружжя навчалося в одному навчальному закладі в Кривому Розі. Для Зеленського це було кохання ледь не з першого погляду, утім, дівчина звертати увагу на залицяння майбутнього чоловіка не поспішала.

Ба більше, пара зустрічалася протягом 8 років та не хотіла якнайшвидше узаконювати стосунки шлюбом.

 

Олена Кияшко, таке прізвище від народження отримала жінка, не давила на чоловіка з весіллям, тому була досить мудрою.

 

У 2003 році закохані стали офіційним подружжям, а через рік з’явилася на світ перша донечка Олександра, а у 2013-му – син Кирило.

У фан-акаунті українського президента була оприлюднена світлина з юності знаменитого подружжя, де з ними поряд сиділа маленька донечка Саша. На фото Олена посміхалася в білій блузі, а Володимир в голубій футболці, де на руках у татуся красувалася маленька донька пари – Олександра. Доповнив наявний кадр музичний інструмент голови сімейства – гітара.

Нагадаємо, що у 2019 році Володимир Зеленський став шостим Президентом України, а Олена Зеленська нині перша леді. До відповідальної посади мав популярність в професії актора, коміка, продюсера та сценариста. Був співвласником та художнім керівником команди «Студії Квартал-95».

Є ще такі сімейні фото президента

 

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень