Недоречне кімоно. Стилістів Олени Зеленської підловили на помилці (ФОТО)

Вони заплуталися у національних костюмах Кореї, Японії та Китаю

Днями перша леді України Олена Зеленська зустрілася з президентським подружжям Південної Кореї. Спеціально до цієї події Олена Зеленська обрала відповідний костюм, де рукава жакета віддалено нагадали кімоно через кльош та довжину до ліктя. Жакет з широким комірцем-стійкою Зеленська підперезала, у якості нижньої частини туалету обрала спідницю.

Однак південнокорейська перша леді виглядала цілком по-європейськи.

 

Вона одягла класичний чорний брючний костюм із широкими штанями та дещо приталеним жакетом на гудзиках до білої блузи.

Модні експерти зауважили, що під час візиту Олени Зеленської до Сеула, на першій леді України був костюм. Рукави жакета були кльошними і мали розрізи, що певно мало стати відсилкою до східних мотивів жіночих убрань. Тоді Зеленська постала на зустрічі у білосніжному вбранні від українського бренду AMG. До жакета Олена прикріпила вінтажну золоту брошку Yves Saint Laurent у вигляді снопа пшениці.

 

Згадали експерти і казус із вбранням Олени Зеленської, обраним для урочистого візиту до Японії в 2019 році. Тоді вона разом з Володимиром Зеленським відвідала церемонію інтронізації японського імператора Нарухіто у Токіо і одягла жовто-лимонну сукню.

Проте тоді японцям сукня сподобалось, а от українські модні критики «рознесли» образ.

 

Мовляв, жовтий колір – це виключно колір імператорської родини. Тож його не дозволено більше нікому носити.

У чому прокол стилістів Олени Зеленської?

Кімоно – традиційне японське вбрання і не має жодного відношення до Південної Кореї. Кімоно з середини IXX століття вважається винятково японським національним костюмом. 

Кімоно підперізується та має рукави кльош вкороченої довжини, іноді — із розрізами.

Національний традиційний жіночий костюм в Кореї називається ханбок. Він виглядає зовсім інакше і часто шиється з яскравих одноколірних тканин. Ханбок має коротенький жакетик та пишну довгу спідницю

А от традиційний жіночий одяг у Китаї та деяких народів Південно-Східної Азії має назву — ціпао. Це вільна сукня, що має розрізи по боках уздовж ніг, фасон може дозволяти стоячий комір. Таке вбрання куди більше нагадує кімоно, однак теж не має нічого спільного із традиціями корейського народу. Ціпао не схоже ані на кімоно, ані на ханбок: це коротенька сукенка з воротом-стійкою.

Джерело: informator

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень