Молода дружина міністра Міноборони Резнікова розповіла про «сварки і образи» у відносинах

Непростий період

Міністр оборони Олексій Резніков у 2020 році одружився з телеведучою Юлією Зорій. Жінка на 20 років молодша за нього.

Наразі у пари непростий період, проте вони працюють над стосунками. Про це Зорій повідомила в інтерв'ю kp.ua. Незабаром у них буде третя річниця шлюбу.

Ведуча зазначає, що шлях до сімейної гармонії не був простим, проте ще до весілля майбутнє подружжя пропрацювало всі спірні моменти, тому в шлюб вступали абсолютно усвідомлено.

- Це не означає, що ми не можемо посваритися. Можемо, звичайно. Може бути, що десь хтось когось не зрозумів і сам собі щось надумає. Але нам вдалося досягти цього лише тому, що ми все вирішили до шлюбу.

 

Ми дуже багато працювали над своїми стосунками. Реально була докладена величезна кількість зусиль, і я кажу це абсолютно серйозно.

 

Бажання бути разом було настільки великим, що нам доводилося сідати з ним і про це говорити, - зазначає Юлія.

Також вона зізналася, що до весілля навіть розлучалася з чоловіком. Так повторювалося кілька разів, поки вони обидва не зрозуміли, що не можуть жити один без одного.

- До моменту, як ми одружилися, ми сварилися, розходилися і сходилися кілька разів. І якщо деякі пари це проходять після шлюбу, то ми пройшли до шлюбу. Всі сварки, розлуки, образи ми залишили там.

 

Тому в шлюб вступали абсолютно свідомо і з розумінням, хто ми. Або, може, нам так пощастило. Буває, що люди зустрічаються і одразу розуміють – це воно, - розповідає друга дружина Олексія Резнікова.

До слова, з першою сім'єю чоловіка Юлія Зорій підтримує теплі стосунки - добре спілкується з ексдружиною політика, його донькою і онуками, які також з радістю прийняли її в своє коло.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень