Молодь Рівного взялася за боротьбу з безробіттям

Були розроблені конкретні ініціативи з популяризації робітничих професій

У Рівному відбулася зустріч, на якій активна молодь шукала шляхи боротьби з безробіттям. Семінар в рамках кампанії «Must have: Гідна робота» тривав два дні у одному з готелів міста. Учасниками були не лише рівняни, а й гості з Острога, Львова, Житомира та Луцька. Дискусії, групові роботи та стратегії – ось чим займалася активна молодь вихідними у Рівному.

Флешмоби та кампанії з популяризації робітничих професій, вирішення проблем відсутності досвіду роботи та мотивації молоді вже втілюються у життя або будуть втілені найближчим часом. Зокрема, флешмоб у соціальних мережах із хештегом #я_збираюсь_на_роботу, у якому ми повинні сфотографуватися, як збираємося на роботу та передати виклик трьом друзям, вже набирає обертів.

Крім того, планується розробка сайту для потенційних працівників та профорієнтаційна робота.

Також молодь зніматиме соціальні ролики. Це короткі відео, які можуть ширитись як в мережі, так і на телебаченні. Тривалість – до хвилини. Концепція одного з перших відео полягає у тому, аби показати ситуацію, коли пасажири заходять в тролейбус, але той не може рушити, бо водія немає. Звучить слоган, лейтмотив відео – «У погоні за престижем не помічаємо насправді важливу роботу». Врешті серед пасажирів знаходиться людина, яка готова взяти на себе цю роль, цю відповідальність. Молоді автори ідеї очікують, що глядачів схвилює, змусить задуматись побачене. Наш комфорт забезпечують люди, яким ми не приділяємо уваги, їх робота наче за кадром – непомітна, доки вона виконується справно.

Тренерами на заході були київські експерти Богдан Ференс та Ігор Ільтьо. Організаторами семінару – СД Платформа. Нагадаємо, Всеукраїнська кампанія «Must have: Гідна робота» має на меті, окрім іншого, розробку та внесення пропозицій змін до трудового законодавства України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень