Молодь Рівного обирає «Любов і дружбу без насилля»

Малюнки та фотороботи переможців вже розміщені на сіті-лайтах у місті, - так Рівне готується відзначити Міжнародний день прав людини

На завершення проекту «Молодь Рівненщини за життя без насильства» 10 грудня 2015 року у Рівному відбудеться фінальний захід – виставка  дитячих малюнків та фоторобіт.

        

Проект має за мету підвищити обізнаність учнівської та студентської молоді щодо проблеми насильства, її масштабів , наслідків та шляхів запобігання, сформувати команду юних тренерів.  Організатори прагнуть привернути увагу громадськості до проблеми насильства щодо дітей та підлітків, а також в самому дитячому середовищі поширити інформацію про організації, що надають допомогу постраждалим від насильства, допомогти молоді  будувати стосунки та вирішувати конфлікти без насилля та сформувати нетерпимість до будь-яких проявів насильства у суспільстві.

 

Проект впроваджувався в рамках програми Українського жіночого фонду з попередження насильства серед молоді за фінансової підтримки «Трастового фонду ООН з викорінення насильства щодо жінок».

 

Відкриття виставки малюнків і фоторобіт, а  також нагородження переможців конкурсу відбудеться у четвер, 10 грудня, о  12.00  на 2-му поверсі Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки на Короленка 6.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень