Могло вийти 50 тисяч пляшок горілки: На АЗС на Рівненщині вилучили тонни спирту

Зловмиснику загрожує штраф

Тонни фальсифікованого спирту вилучили на Рівненщині. У його придбанні та незаконній реалізації підозрюють львів’янина, який саме віз напій для перепродажу.

12 тонн спирту чоловік завантажив у вантажівку DAF та віз для подальшого перепродажу. При цьому він свідомо використовував підроблену товаротранспортну накладну, адже згідно з документом він транспортував з Житомирщини на Тернопільщину 8 тонн акрилової ґрунтовки.

 

Зловмисника викрили правоохоронці на АЗС у Дубні, – повідомили в обласній прокуратурі.  

З цієї кількості спирту могло вийти близько 50 тисяч пляшок сурогатної горілки або інших алкогольних напоїв. Нині ж і на «товар», і на автівку суд наклав арешт.

Порушнику загрожує до 170 тисяч гривень штрафу з конфіскацією та знищенням незаконних товарів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень