Модні тренди взуття осінь-зима 2024-2025: що буде в топі цього сезону (ФОТО)

Головні тренди взуття які прийдуться вам до смаку

Осінній та зимовий гардероб кожної модниці потребує різноманітного взуття: балетки для жіночних образів, кросівки для активного відпочинку та лофери для ділових зустрічей або на щодень. Стилісти виділили наймодніші моделі.

Мюлі

Мюлі — це взуття на каблуку з відкритою п’яткою, яке відрізняється комфортом і практичністю. Більшість моделей мають закритий носок, але є й варіанти з відкритими пальцями. Мюлі можна носити як на голу ногу, так і з носками.

Туфлі Мері Джейн

Туфлі Мері Джейн — які в 90 - х роках були популярні в школах, знову в моді. Вони мають каблук-платформу, закруглений носок і пряжку на верхній частині стопи. У 2024 році можна знайти не лише класичні чорні моделі, а й туфлі різних кольорів, з різною висотою каблука або на плоскій підошві.

Лофери

Лофери— це туфлі без шнурків з характерним напівокруглим швом на носку. Вони нагадують мокасини, але, на відміну від останніх, мають каблук. В цьому сезоні в моді як лофери на платформі, так і класичні, а також моделі з замші.

Ботфорти

Ботфорти — чудовий вибір для прохолодної погоди. Звертайте увагу на комфорт: взуття має бути зручним як в стоячому, так і в сидячому положенні, не стискаючи ноги. Для повсякденних образів підійдуть матові шкіряні або замшеві ботфорти з невеликим каблуком, а для вечірніх нарядів — лаковані моделі на високій шпильці.

Жокейські чоботи

Жокейські чоботи — для верхової їзди з простим силуетом сподобаються тим, хто полюбляє стиль мінімалізм. Моделі з круглим носком можуть стати елегантною альтернативою ковбойським чоботам.

Джерело: rbc.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень