Стильні секрети: Поради для жінок з невисоким зростом

Прості рекомендації, які допоможуть у формуванні образу

Жінки, які мають зріст нижче 160 см, можуть виглядати стильно та ефектно, дотримуючись кількох простих правил. Правильний вибір одягу може візуально витягнути фігуру та підкреслити її пропорції. Ось кілька порад, які допоможуть мати фантастичний вигляд:

Обтислі речі замість оверсайзу:

Уникайте об'ємних силуетів, які можуть зменшити візуально зріст. Вибирайте обтислий або помірно об'ємні речі. Завищена або середня посадка  — це найкращий спосіб візуально видовжити ноги, та в цілому образ.

Висока талія:

Вибір джинсів або штанів з високою посадкою допоможе витягнути візуально ноги та створити збалансований образ. Правильна посадка забезпечить елегантний вигляд.

Вертикальні лінії в образі:

Використовуйте вертикальні елементи в одязі, такі як стрілки на штанах або лампаси, для створення ілюзії більшого зросту.

Замініть максі на міді:

Сукня максі — це красиво, жіночно і добре підходить для відпустки. Але якщо ваша мета — хоч трохи витягнути зріст, відкривайте щиколотки. Щиколотка — найвужча частина ноги, тому якщо в готовому образі її видно, це одразу стрункішає і робить жінку трохи вищою.

Монохромні наряди:

Вибір одягу в одному кольорі створює більш витягнутий силует, візуально придає стрункості та створює більш «дорогий» образ.

Правильна довжина:

Подовжені футболки краще замінити на укорочені, вони будуть мати гарний вигляд особливо в поєднанні з джинсами з високою талією.

Правильний розмір сумки відповідний до зросту:

Уникайте масивних сумок, які можуть візуально зменшити вас, краще обирати акуратні моделі, такі як середні та маленькі.

Дотримуючись цих простих порад, ви зможете підкреслити свою індивідуальність і мати гарний вигляд.

Джерело: ukr

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень