Мобілізацію в Україні можуть посилити: В чому причина?

Відповів голова партії «Слуга народу»

В Україні можуть посилити мобілізацію через можливе розміщення ядерної зброї в Білорусі.

Про це заявив голова правлячої політичної партії України «Слуга народу» Давид Арахамія в інтерв'ю британському телеканалу Sky News.

За його словами, на цей час Київ не ставиться серйозно до загрози, оголошеної російським диктатором володимиром путіним щодо розміщення російського стратегічного ядерного арсеналу на території Білорусії. Однак, як показує практика, від таких сусідів варто чекати чого завгодно.

- У разі наступу ворога з боку Білорусі українським військам непросто буде тримати оборону через болотисті землі на державному кордоні.

 

Саме тому у разі розміщення ТЯО у сусідній державі, ЗСУ доведеться посилювати мобілізацію громадян та набирати ще більшу кількість людей у свою армію, - пояснив Арахамія. 

Він також закликав українців запастися їжею у разі пошкодження енергетичних об'єктів.

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень