«Мій стан був таким, як при четвертій стадії раку», - Ольга Земляк розповіла про допінг-скандал

Рівненська спортсменка висловилась так про дискваліфікацію та допінг-проби, які, на її думку, підробили

Бронзова призерка Олімпіади-2012 в естафеті 4х100 Ольга Земляк запевняє, що не приймала допінг.

[media=187168]

Земляк дискваліфікували у 2018 році на 8 років за порушення антидопінгових правил. Коментар спортсменки з цього приводу днями публікувала Трибуна:
 

- Я не брала допінг. Ставлюся до топ когорти легкоатлеток, тому перебуваю на допінг карті під контролем ВАДА. Щодня заповнюю в спеціальному особистому кабінеті інформацію про місце свого перебування. Була готова до візиту допінгових ревізорів в будь-який момент. Зрештою, вони до мене часто і навідувалися в різних куточках світу.

 

В особистому кабінеті досі фігурує відмітка, що допінг-проба, за яку мене дискваліфікували, є чистою. Я не розумію, за що мене так жорстоко покарали.

 

Згідно з висновками італійських лікарів, ті показники, які привели до дискваліфікації, були небезпечними для життя будь-якої жінки. Мій стан був таким, як при четвертій стадії раку. Я не вірю в ці показники.

 

На жаль, мені не дали відповіді, в яких температурних умовах транспортували мої допінг-проби. А ще мене дивує те, що перше відкриття моєї проби показало негативний результат, а друге — позитивний.

 

Не розумію, чому у висновках фігурувало пояснення, що другий раз пробу відкривали не для антидопінгових перевірок, а для певних наукових досліджень, хоча я не давала на це згоди.

Додамо, нині Ольга Земляк виховує сина і займається сімейним бізнесом.

У Рівному сім'я Абрамовичів відкрила хінкальню. 

Фото з мережі

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень