Містом керує Муляренко. Хомка нема. Сесії не буде!

Секретар Рівнеради виконує обов'язки міського голови

Міський голова рівного Володимир Хомко... пішов у відпустку. Відпустка ця, за нашими даними, буде не надто тривалою, але місто без господаря не залишиться.

Згідно з законом, обов'язки міського голови у подібних ситуаціях виконує секретар ради. У нашому випадку - це Олексій Муляренко.

Чи спробує секретар ради якось проявити себе з несподіваної сторони, невідомо, зате відомо, що завтра, 2 лютого, планованого засідання сесії міської ради не буде. Воно відбудеться орієнтовно у другій половині останнього місяця зими.

Можливо, саме тоді Володимир Хомко повернеться у крісло голови після відпустки, хоча за нашою інформацією, його відсутність має бути коротшою.

Зауважимо також, що під час наступного засідання сесії депутати мають затвердити новий порядок роботи Рівненської міської ради. Як повідомляє прес-служба Рівнеради, до запропонованої редакції регламенту виникає багато питань та зауважень, тому цей документ наразі перебуває у процесі доопрацювання та винесений на розгляд фракцій міськради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень