«Місс Україна Всесвіт» вражатиме солом’яним вінком та вишитою сукнею

Ганна Вергельська представила національний костюм для конкурсу «Міс Всесвіт»

Національний костюм, який покаже Ганна на конкурсі, складається з двох суконь, - повідомляє TаблоID. Перша - це корсет, друга - тонка сорочка традиційного українського крою з широкими рукавами зі складками. Довга спідниця доповнена шлейфом.

Головний убір - традиційний для українки вінок світлого кольору, зібраний з елементів плетеної соломи та прикрашений квітами.

На сцену Ганна має вийти з рушником з тонкого білого шовку з малюнком «дерево життя» червоного кольору і шовковими кутасами. І, звичайно ж, з традиційним короваєм.

До слова, сукня пошита з натурального шовку, тафти та оксамиту. А вінок спелетений з соломи та квітів льону. Також костюм доповнює намисто з коралу, кришталю та традиційного дукачу ручної роботи.

Нагадаємо, фінал «Міс Всесвіт» відбудеться 20-го грудня у Лас-Вегасі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень