Міський голова Рівного пояснив, чому в місті не можна ввести монетизацію пільг на проїзд

Хоча така форма оплати проїзду пільговиків передбачена законом

Міський голова Рівного Володимир Хомко каже, що монетизація – це надто дорого для міста. Окрім того, вона забезпечить пільговим проїздом лише мешканців міста:

Дайте мені відповідь. Якщо ми введемо монетизацію пільг у місті Рівному і роздамо всім кошти – по 90 гривень. По-перше, не факт, що люди погодяться на 90 гривень. По-друге, приїде з Луцька ветеран АТО або пенсіонер. І йому в Рівному скажуть: «Плати гроші». А законом (його ніхто не скасовував) передбачене пільгове перевезення на всій території України. Я що, висаджу луцького пенсіонера?

Тож, на думку міського голови, монетизація – можлива, але не в межах одного міста. Її потрібно вводити в усій державі загалом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень