«Мінського процесу не буде, і ми зможемо їх «мочити», - Арестович про закінчення війни на «наших умовах» (ВІДЕО)

«У будь-якому випадку перевага буде на нашому боці» (с)

Олексій Арестович, як і Президент України, останнім часом наполегливо проштовхують тезу про Україну як про «Великий Ізраїль». Як про країну, якій накреслено долею жити й активно розвиватися по сусідству з постійною мілітарною загрозою, до якої Україна має бути завжди готова.

Однак, вихід з активної фази війни, розв'язаної  РФ, має все-таки рано чи пізно відбутися. На яких умовах?

На Донбасі буде два тижні важких боїв, але, думаю, мир підпишуть на наших умовах, — Арестович

Про це радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів в інтерв’ю «Телеграфу» та в відеоінтерв'ю для Майкла Накі, малюючи різні варіанти виходу з війни.

«Ми можемо перемогти, завдавши ворогу остаточної та нищівної поразки. Може статися, що ворог, зібравши неймовірні сили у пропорції 10 до 1 таки зможе – попри колосальні жертви - вийти на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей.

 

Не будемо гратися в передбачення, хоча тут ситуація 50 на 50.

 

Однак, у будь-якому випадку, навіть за негативного розвитку подій, стратегічно ми будемо в більш виграшній ситуації.

Нова "Курська дуга" на Донбасі. Червоним позначено як з двох боків планує атакувати нас ворог

Уявимо, що вони взяли половину ООС, ми взяли половину. Далі у них нема сил наступати. Війна стає позиційною. Вони стоять на місці, б’ють по нас і ми б’ємо по них.

 

Що виходить?

 

Вони мають забезпечуватися по чужій території, особливо, що стосується півдня, де це не налагоджено. Їхнє командування постане перед дуже незрозумілою альтернативою: або стояти на місці і отримувати «люлей» від нашої авіації, ракетних військ, партизанів, або виходити, або чергова хвиля мобілізації всіх строковиків та резервістів.

 

Але якщо ми вже поховали тут елітні підрозділи РФ, то яка буде якість резервістів? Крім того, йде допомога від Заходу.

 

Після Бучі та Гостомеля піде й важка допомога. Це та сама важка техніка, про яку ми так довго говорили. І у позиційній боротьбі ми матимемо перевагу.

 

Я не бачу, як війна може продовжуватись. Інша річ, якщо вони відкочуються до зони ООС і десь на півдні, то така війна, як у нас була до цього 8 років, може тривати ще кілька років. Вони можуть дозволити собі утримувати захоплені території».

«Наприклад, можемо уявити найгірший варіант: вони взяли Маріуполь й оточили наші війська в зоні ООС, але навіть це буде для них поразкою.

 

Я думаю, що за підсумком буде десь 50/50: десь ми по зубах отримаємо, десь вони зав’язнуть. Але це буде все: у них немає резерву. Ті сили, що вони набирають, не годяться для наступу.

 

Тому Путін хоче приїхати на переговори із Зеленським хоч із якимось успіхом. Наприклад, з оточеними нашими підрозділами та сказати: ну що, ти здаєшся? Давай, йди на поступки. Але поступок не буде.»

Вище Подоляк обіцяє знищення Орди вбивць

Нижче частина орківської Орди просувається в напрямку Донецька

Дані станом на ранок 10.04.2022

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Теги: Арестович
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень