Міністр пояснив, чому треба заборонити «Іронію долі»

Кириленко вважає, що треба рухатися уперед і знімати своє кіно

В'ячеслав Кириленко прокоментував хвилю критики, яка зчинилася через можливу заборону показу в Україні деяких радянських фільмів. Серед них – «Іронія долі, або З легкою парою!», «Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика» і «Гардемарини, вперед!».

Думками з цього приводу міністр поділився у своєму блозі на «Українській правді».

Є великі актори, але якщо вони публічно висловлюють неповагу до нашої країни, то тим самим, у першу чергу, вони демонструють неповагу до свого українського глядача. Якого вони, унаслідок цього, неминуче і стрімко втрачають. Особливо серед молоді. ... Але головне ж не це. Головне – знімати СВОЄ кіно. Конкурентоспроможне і популярне. Уряд додатково збільшує цього року підтримку на виробництво українського кіно до 270 млн грн. ... Треба рухатись уперед, а не жити весь час колективною «Іронією судьби» і ностальгія мине, я вас запевняю)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень