Мешканці Рівного - про плюси і мінуси підвищення мінімальної зарплати

Вона зросте з 1 січня до 3200 гривень

Адже за це проголосувала Верховна Рада. 

Ця тема "зачепила" мешканців Рівного, вони обговорюють її у соцмережі Фейсбук:

Юрій Дюг Готуємся більше платити податків, шановні підприємці. І про це всі остаточно дізнались за місяць до самих нарахувань. Послідовність, а чо?
Так великому бізнесу - це пофіг. Б'є по малому й сердньому. Ті, хто робили Майдан, ті, хто відстоюють свої права, ті, кому не байдужа країна. Але пресують не Ахметових, не Хомутинніків, не Грановських, у яких корпорації, б'ють по тих, хто має бути основою громадянського суспільства. А чому дивуватися? Коли у владі повно представників великого бізнесу, і майже немає представників малого. Цікаво? Як швидко відреагують ціни?

Ірця КривошеєваІрця Кривошеєва Ціни реагують уже місяць. Просто по краплиночці. Коли купляєш щось одне, то ніби й нічого. А як всякого різного?((( То різниця разюча. Я впевнена, що першу зарплату бюджетники отримають у лютому у кращому випадку. Лише одне в мене питання: станок давно працює? І скільки з того станка пішло "щирим" людям?

Maxim KolnoochenkoMaxim Kolnoochenko Ціни вже відреагували. А податки ні фіга більше платити не будуть. Знайдуть купу лазейок. Ми ж Українці. )

Микола ДоликМикола Долик УКРАЇНЦІ повинні зрозуміти, що бюджет, окрім нас, ніхто не наповнить. І пора вчитись сплачувати податки. Відсоток навантаження зменшили, здається, з 33 % до 22%, а наповнення не збільшилось. "Завжди так не буде". І ще. У світлі медичної реформи : ЧОМУ працюючий повинен платити на не працюючого ???

Юлія ВітрукЮлія Вітрук Вивести краіну з кризи можна лише підняттям економіки і власного виробництва. Збільшення мінімалки краіну просто зажене за хмари. До того, що ніхто не хоче розуміти, що якщо людина працює за 1600 грн., то вона і з наступного місяця працюватиме за цю суму.

Sviatoslav Dubov Судові збори стануть такими, що вже ніхто не захоче судитися з органами влади заради принципу... А порушень з їхнього боку явно не зменшиться.

володимир жеребецькийволодимир жеребецький Державна служба охорони оголосила про підвищення вартості своіх послуг вдвічі.

Дмитро Соломчук У піднятті мінімальної заробітної плати чогось сильно негативного немає, все-таки вона збільшить товарообіг і це, в першу чергу, добре відобразиться на виробниках продуктів харчування. Все-таки медсестри, вчителі, інші держслужбовці зможуть отримувати трохи більшу заробітну плату. Тільки всі вони мають зрозуміти, що це ніяка не заслуга влади...а тому, що є два головних типи наповнення бюджету для виплати ЗП - це МВФ, на який ''молиться'' влада, чи податки з бізнесу.

Julia Markevych А чому ніхто не думає, як людям вижити на попередню мінімалку? Ціни і так ростуть постійно. Чи, може, простіше навчитися платити "білу" зарплату, щоб потім не питати, чому такі низькі пенсіі? Податки у нас не найвищі, а ми від них ще й ухиляємось.

Ігор ТеренчукІгор Теренчук Як на мене, проблема не в підвищенні мінімалки. Хоча я глибоко переконаний, що навіть 3200 це мало. Проблема дещо в іншому. У нас в Україні ніхто не хоче платити податки. Точніше навіть - ніхто реально не платить податки в принципі.

Аня Слипченко Юра.. Большому бизнесу не пофиг. И узнали не за месяц. Платить придется, как ни крути. Вопрос в том, что одни будут платить, а бурштынчане дальше копать. А потом пенсии получать. Еще начнутся увольнения. Рынок труда уже увеличился. А еще люди массово уезжают за кордон, но ты и сам все знаешь...

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень