Мільйони гривень виплатили непрацездатним рівнянам. Самоізоляція від COVID-19 – лідер списку

Фонд соціального страхування виплатив рівнянам, які хворіли на коронавірус, допомогу по тимчасовій непрацездатності.

Йдеться про 340,8 тис. грн, які розподілили між 326 особами, що перебували на ізоляції через COVID-19.

Загалом непрацездатним особам Рівного виплатили 70,5 млн грн. Такі дані станом на 21 серпня наводить Рівненське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування.

Допомогу отримали також вагітні та породіллі - 37,2 млн грн.

Крім того, виплати надавали рівнянам і на поховання. А це – 467,4 тис. грн 144-м родинам Рівного.

Нагадаємо, у травні Фонд соцстраху доповнив перелік причин тимчасової непрацездатності, за якими здійснюється фінансування допомог, «ізоляцією від COVID-19».

За відповідними лікарняними листками Фонд здійснить компенсацію 50% втраченого заробітку незалежно від тривалості страхового стажу, починаючи з 6-го дня непрацездатності (перші 5 днів фінансує роботодавець).

Право на таку допомогу від ФССУ мають застраховані особи за період перебування у спеціалізованих закладах охорони здоров’я, а також на самоізоляції під медичним наглядом у зв’язку з проведенням заходів, спрямованих на запобігання виникнення та поширення коронавірусної хвороби, а також локалізацію та ліквідацію її спалахів та епідемій.

Видача лікарняних листків, які є виключною підставою для нарахування зазначених виплат від Фонду, унормована, повідомляють на сайті Фонду соціального страхування.

Для фінансування допомоги, на підставі отриманого від працівника лікарняного листка із зазначенням причини непрацездатності «ізоляція від COVID-19–11» роботодавець оформлює заяву-розрахунок, у якій вказує причину непрацездатності – 11, тобто ізоляція від COVID-19.

Наші новини у ТelegramНомер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень