Мільйон під колеса, або Як довго протримається нова дорожня розмітка?

На дорогах Рівного почали наносити дорожню розмітку

Роботи проводять вночі, їх почали ще перед Провідною неділею з центральних вулиць і поступово продовжують на інших автошляхах міста. За словами заступника начальника управління ЖКГ Володимира Лапюка, угода з фірмою, що стала переможцем тендеру на виконання цих робіт, підписана на рік. Втім, очікується, що своє завдання вони виконають значно швидше:

 

 

- Вони розпочали перед Провідною неділею. Наносять «зебри» в місцях пішохідних переходів та інші вказівники, які передбачені «Правилами дорожнього руху» та безпекою дорожнього руху. Почали з центральних вулиць: Енергетиків (перед Провідною неділею), Курчатова, Данила Галицького, Київської, Міцкевича…На всіх вулицях будуть іти по порядку. Угода підписана на цей рік, але ми просимо, щоб впоралися в найкоротші терміни, за місяць-два, не більше.

 

До слова, фарба, яку почали наносити на дорожнє покриття, протримається не більше як півроку. Така гарантія фірми-виконавця, Клеванського підприємства «Колор С.І.М», яка за словами представника фірми, відповідає державним стандартам.

Підприємство має і більш сучасні та довготривалі розміточні матеріали - на основі холодного пластику і термопластику. Відповідно, такий матеріал і в 5-6 разів дорожчий. Втім, виконання робіт саме фарбою було умовою тендеру, який проводило міське управління житлово-комунального господарства, говорить інженер з якості дорожньої розмітки компанії «Колор С.І.М.» Сергій Шаталюк:

 

 

- Згідно ДСТУ, гарантійний термін розмітки, нанесений фарбою, 6 місяців. Пластик – це більш довговічний матеріал, то не менше року дається гарантія. Залежно від товщини шару пластику, в середньому, в 5-6 разів цей матеріал дорожчий.

 

Варто додати, що фірма «Колор С.І.М.» вже третій рік поспіль виграє тендер на нанесення розмітки на дорогах Рівного. Цього року загальна вартість робіт, згідно з договором, майже мільйон гривень.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень