У галереї Євро-арт завтра відкриють виставку дитячих робіт

Від жовтня  2015 р. при  галереї європейського живопису «Євро-Арт» відкрита Дитяча школа образотворчого мистецтва. У студії займається 4 групи дітей різновікової категорії – від 4 до 15 р. Загалом школа налічує близько 60 дітей. Керує студією мистецтвознавець, викладач образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Анна Вітрук. Вихованці школи вже більше півроку отримують основні навики з малювання (живопису, рисунку, композиції).

На папері діти вчаться виражати власні думки, фантазувати, експериментувати з кольором, створювати композиції на задану тематику, навчаються слухати, сприймати критику, виправляти помилки, творчо зростають та радіють власним досягненням.

В дитячій експозиції представлено 70 робіт на різноманітну тематику, написаних гуашшю на папері, а також роботи старшої групи, написані маслом на картоні та на полотні.  На відкритті виставки на всіх учасників дійства очікує безліч сюрпризів та несподіванок. 

Відкриття виставки відбудеться у неділю, 15 травня, о 16.00, вона триватиме до 22 травня 2016 р.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень