Міла Куніс: «Як ніколи пишаюся тим, що я українка» (ВІДЕО)

Разом з чоловіком Ештоном Кутчером актриса жертвує $ 3 млн українським біженцям

Американська актриса українського походження Міла Куніс разом з чоловіком, відомим актором Ештоном Кутчером, жертвують $ 3 млн на підтримку українських біженців. В інстаграмі вони написали:

У той час, як ми є свідками мужності українців, ми також бачимо, який неймовірний тягар відчувають ті, хто обрав безпеку. Через GoFundMe ми збираємо гроші для біженців. Кошти підуть для Flexport.org та Airbnb.org, які активно працюють на місцях і надають негайну допомогу тим, хто її найбільше потребує. Flexport.org організовує доставку гуманітарної допомоги до місць розташування біженців у Польщі, Румунії, Угорщині, Словаччині та Молдові. Airbnb.org надає безкоштовне короткострокове житло біженцям з України. Бути з Україною означає підтримувати українців.

Актори планують зібрати 30 мільйонів доларів, з яких самі жертвують 3 мільйони.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень