Мюнхен готовий прийняти всіх мігрантів із польсько-білоруського кордону (BІДЕО)

«Ми більше не можемо на це дивитися» (с)

Кажуть, що 14-річна дівчинка померла від холоду минулої ночі

Влада німецького міста Мюнхен виступила з пропозицією прийняти мігрантів, які перебувають на білорусько-польському кордоні.

Як повідомляє Радіо Трек про це пише польський телеканал «Polsat» з посиланням на німецькі видання.

«Ми більше не можемо дивитися на те, як люди залишаються на кордоні ЄС без перспектив і в невизначеності», – наводить телеканал витягу з повідомлення для преси, яке опублікувала міська влада Мюнхена.

«Для столиці Баварії порятунок людських життів має найвищий пріоритет. У зв'язку з цим, ми вкотре пропонуємо швидко і без зайвої бюрократії прийняти людей, які застрягли на кордоні.

 

Тут, в Мюнхені ми готові їх прийняти та на місці забезпечити їм доступ до відповідних процедур, що стосуються отримання притулку», – йдеться в повідомленні магістрату столиці Баварії.

Фото з німецького видання "Зюдойче Ційтунг"

РІШЕННЯ ЗНАЙДЕНО?

Влада Мюнхена вважає, що мігрантів можна було б прийняти в рамках як регіональних, так і державних програм пише «Зюдойче Цайтунг»

З огляду на драматичну ситуацію на польсько-білоруському кордоні, Мюнхен хоче прийняти біженців із цієї території на східному зовнішньому кордоні ЄС:

«Ми більше не можемо спостерігати, як ці люди залишаються без перспективи та в невизначеності, і навіть повинні були померти від голоду та хвороби, – сказала мер Верена Дітль (SPD), -  Наше місто засуджує те, як поводяться з біженцями на зовнішньому кордоні Польщі».


АЛЕ ТРЕБА «ДОБРО» ВІД БЕРЛІНУ

Проте, одного бажання столиці Баварії недостатньо:

«Ми готові прийняти цих людей для проведення процедур, пов'язаних з отриманням притулку в Німеччині, проте Мюнхен не може здійснити перевезення всіх цих людей самостійно – без відповідного рішення та сприяння на рівні центральної влади» – наголошується в заяві.

Фото з публікації в Polsat

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень