Ми стали міцнішими за бетон і сталь: Зеленський і Залужний звернулися до українців (ВІДЕО)

Лютий, який тривав рік

Президент України Володимир Зеленський та Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний

Президент України Володимир Зеленський та Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підготували звернення до українців у день річниці повномасштабної війни. Обидва вшанували пам'ять загиблих і подякували тим, хто бореться за свободу українського народу зараз.

Лютий. Рік незламності

Попри складнощі й біль українці вистояли й стоять досі.

Звернення Зеленського триває трохи більш як 14 хвилин, у ньому президент згадав про перші хвилини початку великої війни, перші перемоги воїнів ЗСУ і про незламність українського духу. Зауважив, що 24 лютого для багатьох стало найдовшим днем життя, а для України — найважчим днем в новітній історії.

Ми прокинулися рано й відтоді не засинаємо. Ми не підняли білий прапор, а стали боронити синьо-жовтий. Не злякалися, не зламалися, не здалися.

 

Символом цього стали прикордонники зі Зміїного й маршрут, за яким вони відправили «русскій воєнний корабль». Ми вистояли в перший день повномасштабної війни. Ми не знали, що буде завтра, але точно зрозуміли: за кожне завтра треба битися! І ми бились.

 

А сьогодні стоїмо рівно один рік. І досі знаємо: за кожне завтра треба битися! — говорить президент України.

Більше – на відео:

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний акцентував увагу на людях, які захищають нашу землю. Адже саме їм завдячують українці за можливість випити горнятко кави зранку. Воїни ЗСУ – основа стійкості нашої держави, каже Валерій Залужний:

- Звичайні люди. Звичайні Герої. Серед нас. З нами в строю. Це люди, які взяли до рук зброю, щоб захистити своїх рідних, свої оселі і свою державу від ворожої неспровокованої та невиправданої агресії.

 

Це люди, які зараз, у цю хвилину, бʼють окупанта, тримають позиції, мерзнуть в холодній, але рідній землі, рятують життя побратимам, допомагають війську всім, чим тільки можна допомогти.

 

За девʼять років війни ми стали міцнішими за бетон і сталь, бо памʼятаємо приклади незламності оборонців ДАПу й Азовсталі, — підкреслив Залужний.

Генерал подякував кожному українцю за його внесок у наближення перемоги та вклонився пам'яті загиблих воїнів, які віддали своє життя за Батьківщину.

Більше – на відео:

Ми вистоїмо, ми переможемо, ми житимемо!

Слава Україні! Героям Слава!

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень