«Ми дотримались своїх зобов’язань, скоро завод запрацює», - виконавчий директор Kronospan у Рівному (ВІДЕО)

Про інвестиції, суд з «Екоклубом» та дотримання екологічних норм говорили у «ТрекТок»

Павло Пильтяй. Фото надали представники "Кроноспану".
Павло Пильтяй. Фото надали представники "Кроноспану".

Деревообробний завод Kronospan в Городку стане одним з найбільших деревообробних підприємств в Україні.

Інвестиційний проєкт вважають наймасштабнішим на Рівненщині, адже може сягнути понад 400 мільйонів євро.

Нині у Городку триває будівництво нових складських та виробничих приміщень, спорудження лінії з виробництва та ламінування ДСП, ми проводимо реконструкцію всієї інфраструктури промислової зони.

 - Наразі тільки у будівельно-монтажних роботах в Городку через підрядні компанії залучено майже 600 мешканців Рівненщини.

 

Впровадження проєкту передбачає дві фази: створення виробництва ДСП (понад 200 мільйонів євро інвестицій, 200 робочих місць); створення виробництва OSB (ще 200 мільйонів євро та  200 робочих місць).

 

Середня заробітна плата на підприємстві становитиме 15-18 тисяч гривень на місяць, що суттєво перевищує середній рівень оплати праці в регіоні, - повідомив виконавчий директор ТОВ «Кроноспан Рівне» Павло Пильтяй.

Вже зараз, завдяки приходу компанії Kronospan, Рівненщина стає центром не тільки деревообробки, а й меблевого виробництва.

Фото з мережі
Фото з мережі

На Рівненщині вже працюють потужні виробники меблів «Морган Феніче», «Ескада М» та інші.

Павло Пильтяй
Павло Пильтяй

У 2020 році данська компанія HJORT KNUDSEN розпочала реалізацію інвестиційного проєкту зі створення виробництва дизайнерських крісел на околицях Рівного, повідомив Павло Пильтяй:

 - Параметри проєкту HJORT KNUDSEN: 13 млн євро іноземних інвестицій, понад 1000 нових робочих місць. Цьогоріч  у Рівному відкрилось і представництво однієї з провідних мереж меблевої фурнітури «Віяр». І це тільки початок.

Відповів Павло Пильтяй і на запитання щодо суду з «Екоклубом». Зокрема і про той факт, що Kronospan, як і обіцяли інвестори, придбав сучасне автоматичне обладнання моніторингу стану повітря.

Обладнання австрійського виробництва, повністю сертифіковане в Україні. Вимірює задані показники повітря постійно, в автоматичному режимі. 

 

Онлайн показники передаються на інтернет-сайт, або мобільний додаток. Фактично кожний  мешканець громади може онлайн відстежувати стан повітря.

 

Але і тут є цікаві моменти – обладнання є, фахівці також, а от утримувати сам пост - дорого. Наприклад, Рівненський гідрометцентр, не зможе взяти на баланс сам пост. 

Тож про все це, і не тільки, в ефірі Радіо Трек розповів Павло Пильтяй.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень