Знайшли металеві палиці, жердини і рушниці: на Поліссі поліція «потрусила» учасників масових сутичок (ФОТО)

Зв'язок із бурштином таки з'явився

У селі Переброди на Сарненщині жовтень закінчився масовими розбірками.

Близько обіду 28 жовтня троє чоловіків у місцевому магазині металевими прутами побили двох односельців. Знаряддя злочину вони підготували завчасно.

 

Після скоєного 22-річний молодик вийшов на вулицю та вкрав мотоцикл Bird, який належить 31-річному знайомому. Завівши двигун «з буксира», він поїхав у невідомому напрямку, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

Того ж дня між двома компаніями стався черговий конфлікт.

Чоловіки вийшли на проїзну частину на вулиці Миру та перекрили рух транспортних засобів. З криками та погрозами на адресу одне одного вони підійшли до автомобіля Volkswagen Passat B5, пошкодили його та побили тих, хто перебував у салоні.

За грубе порушення громадського порядку з мотивів неповаги до суспільства 6-м мешканцям села Переброди віком від 18 до 50 років повідомили про підозру.

Напередодні у селі провели 15 обшуків. За місцями проживань фігурантів кримінального провадження поліцейські вилучили знаряддя злочину: металеві та дерев’яні палиці, металеві прути, жердини, газові балончики.

Крім того, у зловмисників знайшли та вилучили дві мотопомпи кустарного виробництва, сім водозабірних рукавів, три нарізні мисливські рушниці та одну — гладкоствольну.

За цими фактами слідчі вирішують питання про додаткову правову кваліфікацію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень