Мешканцям Рівного відділ РАЦС пропонує нову послугу

Про це повідомила начальник головного управління юстиції у Рівненській області Іванна Смачило

Про нову послугу вона поінформувала у соцмережі Фейсбук:

Смачило Іванна УВАГА! НАДАЄМО НОВУ ПОСЛУГУ
Рівненський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Рівненській області повідомляє, що під час проведення державної реєстрації народження дитини, за бажанням батьків чи одного з них, можуть бути подані документи для реєстрації місця проживання дитини.

За словами Іванни Смачило, для цього потрібні заява (за встановленою формою), свідоцтво про народження дитини, квитанція про сплату адміністративного збору (13,60 грн), паспорти батьків та їхні копії. У разі реєстрації місця проживання батьків за різними адресами, пояснила керівник управління юстиції, місце проживання дитини реєструється разом з одним із батьків за письмовою згодою другого з батьків у присутності особи, яка приймає заяву, або на підставі засвідченої в установленому порядку письмової згоди другого з батьків (крім випадків, коли місце проживання дитини визначено відповідним рішенням суду або рішенням органу опіки та піклування).

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень