Мешканцям Рівненщини повернуть гроші за світло. Коваль повідомив, скільки й кому

Відшкодування проведуть автоматично – звертатися нікуди не потрібно

У зв’язку зі скасуванням пільгового тарифу на електроенергію уряд передбачив компенсацію для окремих категорій громадян.

Серед них - споживачі, які використовували електроопалення, люди, які мешкали в багатоквартирних будинках, де відсутнє газопостачання або немає систем централізованого опалення, а також багатодітні сім’ї та дитячі будинки приватного типу.

На Рівненщині на державні відшкодування можуть розраховувати близько 28 тис. осіб. Про це сьогодні повідомив голова облдержадміністрації Віталій Коваль.

До цих категорій споживачів належать майже 10 000 абонентів, які використовують електрику для опалення свого житла, у тому числі більше 2 000 негазифікованих господарств.

 

Важливо, що на таку підтримку від держави можуть розраховувати 18 000 багатодітних родин, а також прийомні сім’ї та будинки сімейного типу, - розповів очільник Рівненської ОДА.

Це значить, що їм у повному обсязі повернуть різницю між тарифами, що діяли до кінця минулого року, та новими, які набрали чинності з 1 січня. При чому відшкодування нарахують автоматично – без будь-яких додаткових звернень громадян. Незабаром кошти надійдуть на їх особові рахунки.

Додамо, що на такі компенсації у держбюджеті передбачили загалом 1,4 млрд грн.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень