«Теплі кредити» завжди у тренді. Мешканцям Рівненщини частково відшкодовують банківські позики

Тисячі людей вже скористалися такою можливістю

На Рівненщині продовжує діяти програма «теплих» кредитів.

Банкові позики, за які люди купують енергоощадне обладнання та утепляють домівки, частково відшкодовують з державного, обласного та місцевих бюджетів.

Обласна програма підтримки діє вже не один рік. Нею скористалися тисячі мешканців Рівненщини і попит на «теплі» кредити не зменшується.

Цей рік також не виключення. З початку 2020 року здійснили понад 5 тисяч відшкодувань на суму більше одного мільйона гривень. Гроші спрямували з обласного бюджету на компенсацію відсотків за позиками громадян.

 

Таким чином для людей кредити здешевшали, а значить, вони стали доступнішими, - пояснила заступниця голови ОДА Людмила Шатковська.

Загалом, окрім державного та обласного бюджетів, компенсують банківські позики на енергоощадні заходи і з місцевих бюджетів.

Цьогоріч фінансову підтримку передбачили у 14 районах, трьох містах, а також одинадцяти ОТГ Рівненської області.

 

Крім того, відшкодовують відсотки за кредитами і для ОСББ та житлово-будівельних комплексів.

В обласній адміністрації нагадують, що за «теплими» кредитами потрібно звертатися до ПАТ АБ «Укргазбанк» та АТ «Ощадбанк».

На реалізацію обласної програми відшкодування відсотків за кредитами, залученими на впровадження енергоощадних заходів у житловому секторі, цього року передбачили 3,5 млн грн  (2,5 млн – для фізосіб та 1 млн – на відшкодування відсотків за кредитами ОСББ).

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень