Мешканцям Рівненщини компенсують невиплачену через карантин зарплату

На це є 50 мільйонів

Представники малого та середнього бізнесу Рівненщини, які через коронавірус зупинили свою діяльність, отримають компенсацію від держави.

Ці гроші вони повинні скерувати на виплати зарплат своїм працівникам, розповідає заступниця керівника Рівненського обласного центру зайнятості Тетяна Новорок:  

Відшкодовується, якщо зупинення повне, то не менше 2/3 заробітної плати особи, але не більше мінімальної заробітної плати. Тобто не більше ніж 4723 грн.

Обов’язковою умовою є офіційне працевлаштування найманих працівників, а також сплата ЄСВ останніх пів року. Право на допомогу НЕ мають працівники, які отримують пенсію або працюють у роботодавця за сумісництвом.

На рахунку Рівненського обласного центру зайнятості є понад 50 мільйонів гривень для виплати таких компенсацій. Нині заявки подали 334 роботодавці. Розглянули та погодили компенсацію майже для сотні.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень