Мешканці Рівного просять відремонтувати дорогу

Зокрема, звертають увагу влади на те, що у жахливому стані перебуває дорога на вулиці Олени Теліги у мікрорайоні Ювілейний

Колись вулиця Олени Теліги була рівнесенька

Тому рівнянка Надія Слиш підготувала петицію до влади Рівного. У ній просить провести капітальний ремонт автомобільної дороги та пішохідних доріжок. Пояснює:

дорога - в жахливому стані, а пересуватись пішохідними доріжками взагалі небезпечно, так як наражаєш себе на небезпеку вивернути або переламати ноги. Пройтися цією ділянкою пішохідної доріжки з дитячим візком або велосипедом взагалі неможливо, не виїжджаючи на проїжджу частину, оскільки, по-перше, пішохідні доріжки розбиті, по-друге, водії паркують на них свої автомобілі, руйнуючи доріжки, не залишаючи щонайменше 2 метри для пішоходів, по-третє, паркуються на рівніших ділянках, залишаючи ями для пішоходів.

Петицію з проханням про ремонт цієї дороги підписали 42 людини з 300 необхідних для розгляду владою. До кінця збору підписів залишилося 40 днів. 

Підписати петицію можна за цим посиланням. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень