Мешканці Рівного просять прокласти тротуар між районами міста

Пояснюють, що він підвищить безпеку пішоходів

Фото "Волинських новин"

Така петиція з'явилася на сайті міськради Рівного. Ініціювала її Галина Островська. У петиції говориться:

Тротуарна доріжка прокладена лише до половини маршруту Басівкут-Тинне. Ця частина дороги не освітлена. У вечірній час, особливо взимку, дістатися до Тинного дуже важко. Маршрутки вулицею Гашека майже не курсують. Є лише одна маршрутка №63, яка робить приблизно 5 рейсів на день за невідомим для мешканців графіком (графік руху не відповідає вказаному на зупинках, а самі транспортні засоби не відстежують у "дозорі"). На цій частині дороги автомобілі їздять на великій швидкості, тому прокладання тротуарної доріжки є дуже важливим для мешканців цих районів.  Тим паче, що половину доріжки перед виборами у 2014 році вже проклали. Залишається закінчити розпочату роботу.

Поки що петиція набрала лише 13 голосів на свою підтримку з необхідних 300 для розгляду владою. До кінця збору підписів залишилося 42 дні. 

Підписати петицію можна тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень