У Рівному розширять дорогу

Здійснити розширення перехрестя вулиць Князя Володимира-Бахарєва і всієї вулиці Князя Володимира влада Рівного запланувала цього року

Затори на мосту виникають щоденно

Розповідає депутат міськради Рівного, мешканка району Золотіїв Любов Романюк:

На мостах на вулиці Князя Володимира щоденно виникають затори. Бувають навіть тривалістю у три години. Я, щоб потрапити у місто зі свого району, мушу виходити з дому до 9.30 години, бо після цього до 10.30  на мостах затор. Затори створюють авто, які буксують на мосту і не можуть виїхати під гірку. Переважно це багатотонні фури, які їдуть до підприємства "Рівнехолод". Вони буксують, піднімаються і опускають вниз. І вийти з маршрутки, щоб пройти пішки цей відрізок, страшно, бо на мосту нема нормальних тротуарів, тому є ризик потрапити під фуру.    

Любов Романюк каже, що перевізники, які їдуть у район Золотіїв, скаржаться, що не можуть через затори дотримуватися графіків руху. І альтернативи руху транспорту у цьому місці нема. Бо через залізничний переїзд на вулиці Білій у цей період поїзди якраз рухаються.

Дорогу на мосту посипають. Але, мабуть, недостатньо для того, щоб автомобілі не буксували.

Депутат каже, що запобігти заторам у цьому місці може розширення вулиці. І влада міста планує це зробити цього року. 

Буде здійснена загальна реконструкція, облаштовано пішохідні доріжки через міст, влаштовано освітлення тощо. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень