Нарвався: сільському голові вказали на грошовий зв'язок між горілкою і дорогами

Адже чоловік не знав, де взяти гроші на ремонт доріг у селі

У селі Ступно Здолбунівського району на Рівненщині ремонту потребують дороги. Оскільки торік їх не відремонтували, сільський голова М. Пільганський звернувся до голови Здолбунівської райдержадміністрації Сергія Кондрачука та голови Здолбунівської районної ради Олега Дацюка з листом-проханням про допомогу. У ньому зауважив, що сільська рада не має грошей на ремонт доріг, бо акцизний податок у сільраду не надходить.

Голова Здолбунівської райдержадміністрації Сергій Кондрачук гроші надавати на дороги не поспішав, а вирішив особисто переконатися, чи справді у селі, де близько півтисячі мешканців і шість магазинів, не торгують підакцизними товарами - алкоголем і цигарками, тож, відповідно, не сплачують податок у місцевий бюджет. І у суботу ввечері поїхав у Ступно. Що побачив - написав у соцмережі Фейсбук:   

Сергій Кондрачук Пиво знайомі хлопці купили у першому ж магазині. В ньому ж у ящиках лежали горілка та цигарки. Точно знаю, що аналогічна ситуація у ВСІХ інших магазинах цього села. А сільський голова каже «грошей нема, акцизу нема». Ну поговорив би зі своїми підприємцями, щоб взяли хоча б два касових апарата та дві ліцензії на всіх. То й копійка якась у сільський бюджет капала б. Але ж легше написати «на район» «дайте», бо грошей нема, і вперто не помічати своїх безліцензійних підприємців...
Працівник поліції, який був з нами, склав протокол. Підприємець заплатить штраф.

Ось що побачив Сергій Кондрачук у магазині:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень