Хворим Рівного - рівну дорогу і зменшення відстані до зупинки

Звернути увагу на вулицю, названу іменем Героя АТО Миколи Карнаухова, просить городянин

У жовтні торік шляховики Рівного ремонтували заїзд до міської лікарні

Олексій Овдієнко просить владу Рівного провести капітальний ремонт вулиці Карнаухова, на якій розташовані центральна міська лікарня та міський пологовий будинок. Пояснює:

Щодня по розбитій дорозі до лікарні добираються десятки хворих. Через погану якість дорожнього полотна, незважаючи на нові автомобілі швидкої допомоги, пацієнти, яких везуть в лікарню, по дорозі отримують додатковий стресс і травми (уявіть, коли вам зле, а в додаток вас ще підкидає та трясе від ям та вибоїн).

На думку Олексія Овдіюка, на вулиці необхідно також встановити нові світлофори зі звуковою індикацією, а переходи обладнати тактильною плиткою (для людей з вадами зору). Окрім цього, пише він:

...пропоную перенести зупинку громадського транспорту, яка розташована навпроти аптеки "Рівнефармації". Розмістити її  треба перед центральним заїздом до лікарні для зменшення відстані, яку долають хворі (особливо старшого віку) до будівель медзакладу. Зупинку зробити критою та обладнати всіма зручностями.

Щоб міська влада Рівного звернула увагу на проблему, Олексій Овдієнко зареєстрував на сайті міськради петицію. Поки що її підтримали лише шестеро громадян з необхідних 300. Втім, до кінця збору підписів за петицію залишилося 43 дні. Тому ще є всі шанси на те, що вона потрапить на розгляд влади.

Підписати петицію можна тут  

До речі, це не перша петиція до влади Олексія Овдієнка. Він також пропонував замість хащів - екопарк розмістити над річкою Устею.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень