Мешканці Рівного - про мобільні телефони у поліклініках міста

З 1 березня цього року у поліклініках Рівного, окрім стаціонарних, з’явилися мобільні телефони, за допомогою яких пацієнти можуть зв’язатися з медзакладами

Сайт Радіо Трек писав про це у публікації Телефонувати у поліклініки Рівного відтепер можна і з мобільного (ПЕРЕЛІК НОМЕРІВ)

Втім, як поскаржилася нам рівнянка Іванна Сидорчук, у поліклініці №2 за мобільним номером можна лише викликати додому лікаря, бо телефон не лежить у реєстратурі. 

А ось як на цю публікацію у соцмережі Фейсбук відреагували інші рівняни:

Олександр Василик Взагалі не розумію, чому досі в держзакладах користуються застарілими стаціонарними телефонами.Мобільні мали запровадити ще років з десять тому.

Ігор ПрисяжнюкІгор Присяжнюк Та ви в людей попросіть і вони безкоштовно свої , нехай старі , мобілки віддадуть... На початок хватить... Для зв'язку їх достатньо... А то тендери, відкати, і купа грошей з бюджету....

Юлия ДомбровскаяЮлия Домбровская Телефоны в регистратурах появились, это хорошо. Но люди должны понимать, что штат сотрудников регистратур не увеличился по количеству новых средств связи. У медрегистратора по-прежнему только две руки и один рот. Кто сомневается - я бы посоветовала прийти в поликлинику к 8 часам утра, попроситься в помещение регистратуры и понаблюдать за процессом "изнутри". Это достаточно поучительное зрелище, с которым мне (по долгу службы) приходится сталкиваться раз в четверо суток.

Liudmyla Kosjak-BilykLiudmyla Kosjak-Bilyk У дитячій поліклініці на Пересопницькій він - в реєстратурі. Я особисто дотелефонувалася, але паралельно розривався міський стацоінарний і реєстратор змушена була попросити по міському зачекати і відповіла на мій дзвінок. Так що п. Юлія має рацію. А паралельно ще жива черга стоїть.

Irina Dubenskaya Не знаю, як для кого, а для мене покращення очевидне. 6.03 виникла необхідність викликати лікаря до дитини, то я це зробила з другої спроби (з другої, а не з 42-ї, як раніше!!!!) о 8.26 ранку. Дотелефонуватися на стаціонарний номер раніше 10.30 год в мене не виходило жодного разу.

JuliYa Ammart А може спочатку впорядкувати штат в реєстратурах, бо будь хоч десять телефонів, але у людини лише дві руки і одна голова. Але це вже до вищого керівництва, яке ладно скорочувати й тих людей, що є. По-друге - чому б не ввести попередній запис не тільки на день прийому? Тоді б може свідомі відвідувачи записувались на плановий прийом, і розвантажилися б часи пік з 8-ї до 10-ї год. Звісно, для невідкладних випадків виділяти окремий час.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: медицина
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень