Мешканець Дубенщини подружився з тернополянином та обікрав його (ФОТО)

Тепер йому загрожує в'язниця

Два кримінальних провадження розпочали працівники тернопільської поліції щодо мешканця Рівненської області. Він обікрав помешкання та привласнив автомобіль. 
 
До працівників районного управління поліції звернувся місцевий житель. Зі слів потерпілого, увечері 18 грудня, на залізничному вокзалі в Тернополі він познайомився з мешканцем сусідньої області. Чоловік запросив його до своєї квартири, разом випивали і господар дозволив гостю переночувати. 
А вже вранці виявив, що новий знайомий непомітно покинув помешкання, прихопивши з собою не тільки фотоапарат, мобільний телефон та ноутбук, а й ключі від автомобіля.
Оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили особу зловмисника. Чуже майно привласнив 27-річний мешканець одного з сіл Дубенського району Рівненської області.
 
Відомості про події слідчі внесли до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів згідно з частиною 1 статті  185 та частини 2 статті 289 ККУ. Працівники поліції перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших злочинів на території області. Тривають слідчі дії.
 
 
Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень