Псевдопрацівниці ошукали пенсіонерок на Рівненщині

У двох містах

Псевдопрацівниці на Рівненщині обікрали  двох пенсіонерок.

Постраждали 80-річна мешканка Дубна та 82-річна жителька Вараша.

В обох пенсіонерок зловмисниці вклали гроші, представившись соціальними працівницями та представницями комунальної служби.

Дві незнайомки, яких впустила до себе у квартиру дубенчанка, почали розповідати пенсіонерці, що вона вправі отримати певну допомогу від держави, зокрема й у вигляді продуктових пакетів.

Під час спілкування одна із «соцпрацівниць» вийшла до іншої кімнати, мовляв, їй стало зле. Напарниця в той момент продовжувала відвертати увагу жінки балачками, запевнивши, що за день-два до неї навідаються із допомогою.

За кілька годин після візиту «турботливих» працівниць, жінка не виявила у шафі трьох тисяч гривень.

А у Вараші дві працівниці комунальної служби прийшли до пенсіонерки «перевірити газ». Коли власниця квартири відповіла, що, як і решта населення міста, не є споживачем природного газу, вибачились за неуважність, але захотіли перевірити кухонну плиту.

Власниця квартири провела незнайомок на кухню, де протягом 10 хвилин вони вдавали, що перевіряють електроплиту та заповнюють бланки документів.

Уже через кілька хвилин після їхнього візиту пенсіонерка виявила, що з її сховку зникли усі заощадження в сумі 34 500 гривень.

Нині слідчі встановлюють усі обставини обидвох крадіжок. 

Джерело: відділ комунікації поліції Рівненщини

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень