Рівнянин обікрав 15 автомобілів

Йому повідомили про підозру

38-річний чоловік у період з листопада до грудня скоїв низку крадіжок. Викрадав уночі з авто все, на чому можна було збагатитися. 

До поліції за цей період зверталися потерпілі з різних мікрорайонів Рівного.

Зокрема, 1 грудня із заявою про крадіжку з автомобіля на вулиці Гурія Бухала до поліції звернувся 42-річний житель Рівного. Зі слів заявника, шляхом пошкодження скла з Opel Vivaro викрали відеореєстратор, інструменти та зарядний пристрій.

Іще один відеореєстратор з автомобіля Volkswagen Passat 35-річного місцевого жителя зловмисник викрав в ніч із 4 на 5 грудня на вулиці Макарова у Рівному.  

Слідчі встановили, що «працював» підозрюваний на різних вулицях обласного центру орієнтовно о третій-четвертій годині ранку. До транспортних засобів проникав, розбиваючи скло у дверцятах. Із салону забирав усе цінне. На його рахунку відеореєстратори, планшети, магнітоли, інструменти. Викрадені речі продавав чи здавав у ломбард.

Частину із них уже вилучили і визнали речовими доказами у справі.

Відомо, що раніше рівнянин судимий не був. Наразі зловмисник розкаюється у скоєному та співпрацює зі слідством. Тим часом поліцейські перевіряють його причетність до аналогічних злочинів.

У межах кримінального провадження слідчим вдалося зібрати необхідну доказову базу і 30 грудня зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні 15 крадіжок із автомобілів. За це йому загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: Крадіжка
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень