Мешканці Рівненщини подаватимуть на польську візу у сусідній області

Вже з 31 січня 2022 року

Зміни стосуються також мешканців Волині, Тернопільщини, Вінничини, Житомирщини, Хмельниччини та Чернівецької області

Тобто, областей, що перебувають у Луцькому та Вінницькому консульських округах, - про це повідомляється на сайті оператора пунктів подачі візових анкет VFS Global.

Починаючи з 31.01.2022 призупинено можливість здійснення оплати пріпейд для отримання національної візи до Польщі для міст: Луцьк, Рівне, Тернопіль, Вінниці, Хмельницький, Житомир та Чернівці.

Також повідомляється, що клієнти, які хочуть подати документи на національну візу до Польщі у Луцькому Консульському окрузі та клієнти, які хочуть подати документи на національну візу до Польщі у Вінницькому Консульському окрузі матимуть можливість зареєструватися в електронній системі консульства.

Генеральне Консульство РП у Луцьку

Водночас підкреслюється, що у випадку попереднього отримання клієнтом дати подачі, подача відбуватиметься згідно підтвердженої дати реєстраціїї у вибраному ППВА.

Нагадаємо, у Рівному ППВА розташовується на вул. Петлюри, 22.

Крім того, Рівне перебуває у Луцькому консульському окрузі і судячи з повідомлення на сайті Генерального Консульства Республiки Польща в Луцьку, з лютого подавати документи на візу мешканцям Рівненщини, Волині та Тернопільщині необхідно буде безпосередньо у консульстві:

З лютого 2022 року можливість подачі візової анкети безпосередньо у консульстві буде розширена у більших масштабах, ніж раніше.

 

Терміни на реєстрацію в електронній системі e-Konsulat почнуть діяти з 7 лютого 2022 року щопонеділка о 18:00 год за київським часом. У випадку якщо понеділок буде державним святом, терміни на реєстрацію почнуть діяти в наступний робочий день тижня після понеділка о 18:00 год за київським часом.

Також у консульстві просять приходити в установу не раніше, ніж за 15 хвилин до запланованого часу подачі візової заяви.

Приймаємо лише тих осіб, які проживають на території Луцького консульського округу, - йдеться у повідомленні.

Ймовірно відповідні зміни пов’язані з закінченням терміну дії контракту з діючим візовим оператором компанією VFS Global, про що ми писали раніше:

Куди з листопада звертатися рівнянам для відкриття польської візи?

 

Заробітки в Польщі під загрозою вже з листопада. Де буде візовий центр у Рівному?

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень