Мережею підпільних гральних закладів у Рівному керували з Києва (ФОТО)

Бізнес «ховали» під виглядом лотерей

Поліцейські викрили офіс у Києві, який координував мережу підпільних гральних закладів у Рівному. До цього правоохоронці вже ліквідували десяток осередків підпільного грального бізнесу в нашому місті, розповідає прес-секретар прокуратури Рівненської області Людмила Суржук:

Встановлено, що упродовж 2017 року група осіб під приводом надання послуг у сфері спортивних лотерей, організувала на території м.Рівного незаконне зайняття гральним бізнесом.

 

Під час спільних рейдів прокуратури та поліції, проведених на початку серпня 2017 року, було ліквідовано 10 підпільних закладів, які здійснювали діяльність всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Продовжуючи системну протидію цій протиправній діяльності, за погодженням із процесуальним прокурором, працівники поліції днями  провели санкціонований обшук у м. Києві та припинили діяльність офісного центру, що координував роботу гральних закладів.

В ході обшуку правоохоронці вилучили понад два десятки комп’ютерних системних блоків, 60 сімкарт і 10 мобільних терміналів, на які за ініціативи Рівненської прокуратури наклали арешт. Наразі тривають слідчі дії зі встановлення усіх причетних до організації грального бізнесу та меж його поширення. Порушникам закону загрожує штраф розміром 850 тисяч гривень і конфіскація обладнання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень