На Рівненщині поліція «прикрила» два гральні заклади (ФОТО)

У Костополі та Володимирці

Працівники групи реагування патрульної поліції восьмого січня близько 16 години під час патрулювання вулиць селища Володимирець у приміщенні без вивіски виявили гральний заклад. Тож на місце події викликали слідчо-оперативну групу, працівники якої виявили та вилучили шість системних блоків, стільки ж моніторів, клавіатур та мишок, два записника та 960 гривень.



Крім того, поліцейські у рамках кримінального провадження провели санкціонований обшук у приміщенні грального закладу міста Костопіль. У закладі гравців не було, тільки два адміністратори. У ході обшуку правоохоронці виявили та вилучили вісім системних блоків, моніторів, мишок, клавіатур та 1 850 гривень. Заклад був розташований у приміщенні квартири багатоповерхівки. Тож одразу встановили і його власника, яким виявився мешканець Костополя.

Досудове розслідування триває. Відповідно до санкції статті порушникам Закону загрожує покарання у виді штрафу в розмірі від 170 до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень