Чоловік, якого розірвало гранатою, виявився 26-річним грабіжником

Нагадаємо, вчора у Рівному було виявлено понівечене тіло чоловіка, який загинув від вибуху гранати

Слідчим вдалося встановити особу загиблого. Ним виявився 26-річний житель Рівного, який неодноразово був судимий за крадіжки. Він проник в приміщення магазину на Степана Бандери, 44, де нині триває ремонт. Як відзначають в поліції, там раніше був магазин, в якому продавали будівельні інструменти, і торік вже трапилася крадіжка. В самому приміщенні не було нічого цінного, тож, очевидно, крадій хотів потрапити до підсобного приміщення.

Втім, скоїти злочин йому так і не вдалося – в його руках розірвалася граната. Як повідомляють правоохоронці, це була протипіхотна граната РГД-5. Поліція нині встановлює, як саме трапилося так, що граната розірвалася в руках злочинця, втім, те, що вибухівку він приніс з собою, сумнівів не викликає. Далі ситуацію коментує начальник кримінальної поліції Рівненщини Сергій Волков:

Сумнівів немає ніяких, так як в нього відірвано дві руки: одна по лікоть, інша – тільки кисть руки з пальцями. Центр вибуху – навпроти черевної порожнини.

Також, як відзначив Сергій Волков, хлопець останніх кілька місяців жив окремо від батьків, на зйомній квартирі, точну її адресу поки встановити не вдалося. Втім, орієнтовно розташована вона на вулиці Відінській. Нині правоохоронці встановлюють адресу, аби перевірити, чи не було в загиблого ще незареєстрованої зброї. Адже поки встановити походження гранати поліції не вдалося.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень