Мережа лютує: син мера вдарив кулаком військового та обізвав «чучелом» (ВІДЕО)

Реакція мережі та поліції

Під час засідання сесії Березанської міської ради стався конфлікт між депутатом та військовослужбовцем. Як згодом виявилось, народний обранець – син мера Березані.

Зазначається, що причиною конфлікту, ймовірно, стало невдоволення захисника, який саме приїхав у відпустку з фронту, рішеннями міського голови.

Міський голова Березані

Подробиці інциденту

На відео, опублікованому в мережах, видно, що Сергій Тимченко – син мера Березані Володимира Тимченка – назвав військовослужбовця «опудалом» та накинувся на нього з кулаками.

Син мера Березані вдарив військового в обличчя: дивіться відео

Чоловіків швидко розняли та відсунули один від одного, щоб вони не продовжили бійку.
Причину конфлікту наразі не уточнили. Сам Тимченко та його батько поки не коментували те, що сталося.

Зауважимо, що є інформація, що нинішній мер Березані тісно пов'язаний із компанією російського мільярдера Андрія Молчанова ТОВ «Аерок» – однією з найпотужніших компаній з виготовлення газобетонних блоків в Україні, яка володіє двома заводами з виробництва автоклавного газобетону – у містах Обухів і Березань.

Що кажуть у поліції:

Поліція Київської області почала розслідування у цій справі. За даними слідства, близько 20:50 звернувся чоловік з письмовою заявою про те, що під час сесії Березанської міської ради у нього виник конфлікт з громадянином, в результаті якого заявник отримав тілесні ушкодження.

— Наразі 30-річного військовослужбовця направлено на проведення судово-медичної експертизи.

 

Правоохоронці Броварського управління поліції Київщини встановлюють всі обставини події та проводять слідчі дії.

 

Дізнавачі, за фактом умисного нанесення легких тілесних ушкоджень, розпочали досудове розслідування [ч.1 ст.125 ККУ], - йдеться у повідомленні.

Користувачі мережі із таким рішенням не згодні та пропонують покарати агресора статтею 435, яка передбачає обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень