Мережа гуде: Телеграм-канали поширюють голі фото священника, якого спіймали на «гарячому» СБУ (ФОТО)

Кажуть, партнер священника – неповнолітній

СБУ провела контррозвідувальні заходи на території Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ (МП). В результаті слідчих дій правоохоронці виявили документи, які підтверджують наявність російського громадянства у керівництва єпархіальних структур. Також керівників єпархії викрили на листуванні зі своїми московськими кураторами, в яких вони отримують «методички» щодо «особливостей» проведення церковних літургій після повномасштабного вторгнення.

Представники РПЦ ставили завдання займатися дезінформацією населення щодо суспільно-політичної обстановки в Україні та ситуації на фронті.

 

Зокрема, вимагали від священників УПЦ заперечувати збройну агресію рф, розповідати про нібито утиски «московської церкви» тощо.

Служба безпеки України знайшла і склади з гуртовими партіями прокремлівської літератури, яка вихваляє країну-агресора та закликає підтримати окупантів. Крім того, під час огляду комп’ютерів керівництва єпархії виявлено фотокопії посвідчень рашистів, які брали участь у бойових діях проти українських військ.

Серед таких документів – посвідка «героя росії», підписана міністром оборони рф за «захоплення Криму» у 2014 році.

За цими фактами розпочали кримінальне провадження. Рослідування триває за фактом державної зради.

Проте, схоже, сталося під час обшуків і дещо несподіване.

 

Цю інформацію поки СБУ не коментує.

Але різні телеграм-канали повідомляють, що священника спіймали на «гарячому», коли він був у статевих стосунках з учасником хору. Є інформація, що хлопець – неповнолітній.

І це все при незавішених іконах.

 

Грішно, батюшка, грішно, - коментують допис у телеграм-каналах.

Не коментує обшуки тільки ледачий. От наприклад, заступник міського голови Рівного Юрій Поліщук, який зараз на фронті, написав таке у Фейсбуці:

- Знайшовся розп'ятий мальчік в трусіках. Виявляється, його увесь цей час архімандритив архімандрит Нікіта з УПЦ. Чи мальчик архімандритив архімандрита Нікіту?

 

Ну то не суттєво.

 

Скрєпи, одним словом.

 

Прівєт прихожанам УПЦ: вас, до речі, теж архімандритять по повній, але ви про це або не здогадуєтесь, або вам то подобається.

 

Ну ок, насолоджуйтесь, поки можете.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень