Мерчук захистив сільську молодь і попросив з нею не торгуватись

Очільник поліції Рівного розкрив свої гастрономічні вподобання і став на захист тих, хто продає ці смаколики на ринках міста

Сергій Мерчук, головний патрульний поліцейський Рівного, виявляється, дуже любить лісові ягоди:

Що для Вас ці ягоди? Для мене смак дитинства... очікування червня, щоб швиденько в перемішку зі сметаною і цукром зробити найсмачнішу страву, з якою не зрівняється жоден йогурт!

Фото - Сергій Мерчук

Але, схоже на те, що він знає ціну збору таких ягід. Сергій Мерчук оригінально підтримав ту молодь, яка заробляє собі кишенькові гроші завдяки важкій праці під час збору ягід.

Ось що Сергій Мерчук написав у соціальній мережі:

... Цілими сім'ями… холодний ранок... запряжені коні... 10 ти літрове відро...хліб з салом і літра води... Набридливі комарі, біль в спині,мокрі коліна,біганина за кращим врожаєм...і ще багато всякої метушні, яка на вечір перетвориться на маленьку суму, яку сільський хлопчина чи дівча відложить на новий шкільний рюкзак, зошити,олівці або кросівки як в друга Василька... і лише інколи на дешеве морозиво...! P.S. Не торгуйтесь з світлими очима які сидять край дороги,чи на ринку продаючи тяжку ЯГОДУ в очікувані такої маленької мрії !!)

Фото - Сергій Мерчук

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень