Начальник патрульної поліції Рівного ночує у прихованій «Нарнії» (ФОТО/ВІДЕО)

Деякі секрети «Звіробоя»

У п’ятницю гостем програми «Відкритий мікрофон» в ефірі Радіо Трек був Сергій Мерчук – новий начальник управління патрульної поліції Рівного.

Ключовий месидж Мерчука: "Якщо ви є свідком будь-яких правопорушень, телефонуйте 102. Ми реагуємо на всі виклики"

Ми вже писали і про те, що до приїзду у Рівне він вважався одним із найзавидніших холостяків Луцька, хоча останні місяці перед призначенням у наше місто С. Мерчук парубкував і працював у Києві.

До речі, перше ж його чергування у Києві припало на день, коли відбулися перегони зі стріляниною та загибеллю водія.

Мерчук брав у тих подіях безпосередню участь і говорить багато цікавого в інтерв’ю, яке ми подаємо нижче. Це відео-інтервю.

У ньому 25-літній начальник говорить багато несподіваного, відповідає на телефонні дзвінки у студію і зокрема повідомляє, що житла у Рівному ніякого не має. Навіть кімнати у гуртожитку. Де ж він живе?

Невже Хомко не знайде Мерчуку якоїсь кімнати у гуртожитку?... Але чи піде Сергій жити в гуртожиток?... (Фото - "РВ")

Живе і спить начальник Рівненського управління патрульної поліції, як виявилося, на роботі:

У кабінеті, який мені дали, є така своєрідна «Нарнія». Наче двері шафи, а коли відкриєш, то там і ще такий кабінет типу. То там і сплю. Як є, коли спати.

Це архівний скан. Номер мобільного у начальника Рівненської патрульної поліції на сьогодні вже інший. Але тут він - напівголий

Також на відео ви почуєте і побачите, ЯК начальник управління поліції Рівного звертається через ефір до своїх підлеглих і ЩО він їм говорить.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень