Рівненські патрульні взялися за зменшення кількості ДТП

У Рівному стартує тиждень безпеки дорожнього руху

Це всеукраїнська ініціатива, під час якої патрульна поліція проводитиме профілактичні заходи з метою запобігання дорожньо-транспортним пригодам та їхнім наслідкам.

Як розповідає начальник патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук, одним з заходів буде проведення курсів домедичної підготовки для рівнян. Адже завдяки знанням, отриманим на таких курсах, патрульний вже зміг врятувати життя людині після ДТП.

Ще одним важливим заходом стане проведення профілактичних робіт з перевізниками. Детальніше розповідає Сергій Мерчук:

Патрульна поліція спільно з превентивною організовує круглий стіл з перевізниками. Оскільки ми знаємо, що ці особи перевозять не тільки себе, а й багато громадян. Також звертаюся до громадян: якщо ви стали свідками дуже великих аварійних ситуацій, які створили саме перевізники, звертайтесь до нас, ми знайдемо, як з ними розібратися, і недобросовісних прибрати з дороги.

Тиждень безпеки дорожнього руху триватиме до 20 листопада.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень